Πισίνες με πατητή τσιμεντοκονία

Ειδικές κατασκευές

Η εταιρία μας ντύνει πισίνες με διάφορα υλικά είτε αυτό πρόκειται για νέα πισίνα είτε για ανακαίνιση υπάρχουσας όπως ντύσιμο πισίνας από πλακάκι με πατητή τσιμεντοκονία.

Για το εσωτερικό της πισίνας προτείνουμε δύο υλικά.

1. Την πατητή τσιμεντοκονία που προσδίδει πραγματικά μαγικές αποχρώσεις. Όμως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο κατασκευής καθώς και στα χημικά που θα προστατεύσουν την πατητή τσιμεντοκονία. Χωρίς αυτά το έργο θα αποτύχει.

Η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας έχει το πλεονέκτημα ότι σαν υλικό δεν έχει σημαντικούς πόρους. Έτσι με την βοήθεια ειδικών πολυουρεθανικών ρητινών μπορεί να στεγανοποιηθεί πλήρως. Επειδή κυκλοφορούν πολλών ειδών χημικά στο εμπόριο μόνο τα κορυφαία υλικά μπορούν να εγγυηθούν μακροχρόνια στεγανότητα και μη φθορά από το χλώριο και τον ήλιο. Ακόμα η συντήρηση της πισίνας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την χρήση της. Έτσι εντελώς διαφορετική συντήρηση θέλει μια πισίνα ενηλίκων από μια παιδική. Με άλλα λόγια η κατασκευή της πατητής τσιμεντοκονίας η χρήση ρητινών και η ποσότητα αυτών είναι άμεσα εξαρτώμενη από την τελική χρήση της πισίνας.

Σίγουρα η κατασκευή πισίνας με πατητή τσιμεντοκονία δεν μπορεί να γίνει από συνεργείο που κατασκευάζει απλά πατητή τσιμεντοκονία. Η εμπειρία στην ιδιαίτερη κατασκευή και η χρήση εξειδικευμένων υλικών είναι απαραίτητη.

2. Το χαλαζιακό χαλί μέσα και έξω δίνει μια πλούσια εντύπωση ενώ στον περίβολο της πισίνας είναι αντιολισθητικό.

Στους περιμετρικούς χώρους όλες οι τεχνικές μας είναι συμβατές και αντέχουν στο χλώριο.

Περισσότερες φωτογραφίες

Σύντομα κοντά σας με περισσότερες φωτογραφίες από κατασκευές πισίνας σε project των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Έχετε κάποιο έργο το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε για μια οικονομοτεχνική προσφορά; Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα τον κόσμο της Wall and Floor.

8 + 7 =