Πατητή Τσιμεντοκονία

Η απόλυτη επιφάνεια χωρίς αρμούς.

Γενικές πληροφορίες

Τεχνικές πατητής

Δείγματα εργασιών

Αίτηση προσφοράς

Η ιδανική λύση για κάθε μορφής ανακαίνιση

Τελειοποιημένη με τα υλικά του σήμερα, από ατόφιο χαλαζία και πολυουρεθανικές ρητίνες ντύνει κάθε επιφάνεια, εσωτερική ή εξωτερική, δάπεδο ή τοίχο από σχεδόν κάθε υλικό. Ιδανική για ανακαινίσεις αφού τοποθετείται, χωρίς αποξήλωση πάνω σε κάθε υπάρχουσα επιφάνεια όπως ενδεικτικά, μπετό, πλακάκι, μάρμαρο, γυαλί.
Η πατητή τσιμεντοκονία της εταιρίας μας έχει πάνω από 15 διαφορετικούς τύπους για να καλύπτει κάθε αισθητική πτυχή και κάθε μηχανική απαίτηση.

Εμπειρία, τεχνολογία & τεχνογνωσία σε απόλυτη αρμονία

Η εταιρία μας Wall & Floor έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών διαλέγοντας τα καλύτερα υλικά από όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Σε εμάς συνυπάρχουν αρμονικά τα υλικά από περισσότερες από 8 εταιρίες. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας περιλαμβάνει πάνω από 10 διαφορετικά προϊόντα όπως χρωστικές, ρητίνες, βερνίκια, αδρανή υλικά. Καμία εταιρία παραγωγής δεν διαθέτει τα καλύτερα συστατικά. Άλλη έχει κονιάματα άλλη ρητίνες και τα λοιπά. Έτσι λοιπόν εμείς διαλέγουμε από κάθε εταιρία το καλύτερο προϊόν και φτιάχνουμε την τελική μορφή της πατητής τσιμεντοκονίας που πραγματικά θέλετε.

Τεχνικές και αντοχή

Είμαστε απόλυτα εξειδικευμένοι προσφέροντας διαφορετικούς τύπους πατητής τσιμεντοκονίας για κάθε χρήση και αισθητική. Υπάρχουν πατητές εσωτερικού χώρου, εξωτερικού χώρου με άλλη κοκομετρία και υλικά, πατητές που αντέχουν σε χημικά ή αλάτι, πατητές με ζωγραφική, πατητές με ανάγλυφη χαλαζιακή επιφάνια και πλήθος άλλων επιλογών. Σε εμάς δεν θα βρείτε μια πατητή για όλους τους χώρους και όλα τα γούστα.

Εμείς δημιουργούμε, με ξεχωριστά υλικά την πατητή που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Καλέστε μας να σας παρουσιάσουμε την πολυμορφία της πατητής τσιμεντοκονίας.

Τεχνικές πατητής τσιμεντοκονίας

Η πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι μονοδιάστατη. Υπάρχουν πολλές τεχνικές οι οποίες έχουν η κάθε μια και ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα και χρήση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 8 βασικές τεχνικές στις οποίες εξειδικεύεται η Wall and Floor τις οποίες σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε περισσότερα για αυτές μέσα από γενικές πληροφορίες, παραδείγματα και δείγματα εργασιών. Μια από αυτές θα μπορούσε σίγουρα να κάνει το χώρο σας ομορφότερο, ελκυστικότερο και πιο λειτουργικό.

Stucco Veneziano

Απόλυτα λεία και στιλπνή επιφάνεια με γυαλάδα που μοιάζει σαν μάρμαρο.

Istindo

Ανάγλυφα σχέδια και υφές μαζί με απόλυτη προστασία από υγρασία και υδρατμούς.

Istria

Ένα απόλυτα φυσικό και ανθεκτικό προϊόν κατά της μούχλας και των βακτηριδίων σε ματ υφές.

Travertino

Aδρή οπτικά εμφάνιση, αλλά απαλή στην αφή και με ευχάριστες φυσικές σκιές.

Marmorino

Η ιταλική τεχνική με την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών.

Muro Naturale

Ένας τοίχος λείος και απαλός με φυσικές σκιές σε 169 αποχρώσεις.

Quartz

Πατητή τσιμεντοκονία με αποκλειστικά αδρανή από χαλαζία.

Armouralia

Τεχνική πατητής τσιμεντοκονίας με έντονα νερά και λαμπερά χρώματα.

Δείγματα Εργασιών πατητής τσιμεντοκονίας

Δείτε μερικά από τα δείγματα εργασιών σε χώρους πελατών μας και πως ο κόσμος της πατητής τσιμεντοκονίας άλλαξε και μεταμόρφωσε το δικό τους σπίτι, κατάστημα ή επιχείριση σε ένα ανώτερο αισθητικά χώρο όπου κυριαρχεί η απόλυτη αρμονία χρωμάτων, υφών και φωτός.
Η πατητή τσιμεντοκονία μεταμορφώνει το επίπεδο, σε άλλο επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Έχετε κάποιο έργο το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε για μια οικονομοτεχνική προσφορά; Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα τον κόσμο της πατητής τσιμεντοκονίας.

14 + 7 =