Εποξειδικά δάπεδα

Διακοσμητικά & Απλά

Δάπεδα από εποξειδικές ρητίνες και μικροχαλαζίες σε κάθε πιθανό χρωματισμό. Ιδανικές λύσεις για δάπεδα με υψηλές χημικές και μηχανικές απαιτήσεις. Επενδύουν δάπεδα όπως αποθήκες βιομηχανικές αλλά και χώρους με υψηλή αισθητική ανάγκη. Ακόμα σε συνδυασμό με πολυουρεθανικές ρητίνες είναι το ιδανικό δάπεδο για πιστοποιητικό Haccp για κάθε τύπου δαπέδου υγειονομικού ενδιαφέροντος με αυστηρές προδιαγραφές.

 

Άπειρη αρχιτεκτονική παρέμβαση, ουσιαστικά ένα χειροποίητο δάπεδο μοναδικό σε κάθε εκτέλεση.Τα δάπεδα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι δάπεδα ιδιαίτερα απαιτητικά στους τομείς της απόλυτης υδροφοβίας (μη απορρόφηση υγρών), της ιδιαίτερης χημικής καταπόνησης και της αντιμικροβιακής δράσεις τους. Τέλος σαν βιομηχανικά δάπεδα θα πρέπει να αντέχουν εξίσου και σε μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις όπως Κλαρκ και βαριά οχήματα.

Σε όλους τους τύπους δαπέδων δύο τύποι κυριαρχούν τόσο σαν δάπεδα όσο και σας ρητίνες τα πολυουρεθανικά και τα εποξειδικά δάπεδα. Όμως για ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα των υλικών, όσο και στην εφαρμογή τους, εφαρμογή που θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές εφαρμογής και τις απαιτούμενης ποσότητας.

 

Εποξειδικά δάπεδα και βαφές

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και ελαφρά οχήματα. Η αδυναμία τους είναι ότι κιτρινίζουν στον ήλιο.

 

Πολυουρεθανικά δάπεδα και βαφές

Παρέχουν μια επιφάνεια εντελώς αδιάβροχη και ανθεκτική σε χημικά και μέτρια οχήματα, ορισμένα πολυουρεθανικά δεν κιτρινίζουν και λόγο της ειδικής σύνθεσης τους είναι αντιμικροβιακά και αντιμυκητιακά.

 

Εποξειδικός γρανίτης – Νέο προιόν

Εξαιρετική απομίμηση γρανίτη (δείτε καταλογο στις φωτογραφίες). Πολύ όμορφο αποτέλεσμα για εσωτερικούς χώρους με πολύ σκληρή επιφάνεια.

Περισσότερες φωτογραφίες

Θέλετε να δείτε περισσότερα δείγματα εργασιών σε έργα πελατών με εποξειδικά δάπεδα; Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ολοκληρωμένων έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Έχετε κάποιο έργο το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε για μια οικονομοτεχνική προσφορά; Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα τον κόσμο της Wall and Floor.

13 + 8 =