Σταμπωτά δάπεδα

Νέας γενιάς

Τα κλασικά σταμπωτά δάπεδα τώρα με πολύ πιο ρεαλιστικές απεικονίσεις και ειδική υδροβολή που επιτρέπει την φυσική παλαίωση. Ένα ακόμα καινούργιο στοιχείο είναι η δυνατότητα του πελάτη να επέμβει στην τελική εικόνα του δαπέδου. Διατίθενται πάνω από 30 διαφορετικά σχέδια και ατέλειωτα χρώματα.

Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δίνεται στην βάση του σταμπωτού δαπέδου από σκυρόδεμα. Αν δεν βάλουμε το σωστό σκυρόδεμα, με τον οπλισμό του, ή βάλουμε νερό στο σκυρόδεμα ή δεν κοπούν αρμοί τότε η τελική επιφάνεια θα χαλάσει ασχέτως της ποιότητας των υλικών του σταμπωτού. Γενικότερα επειδή το σταμπωτό δάπεδο είναι το ποιο δημοφιλές διακοσμητικό δάπεδο από σκυρόδεμα η ποιότητα των υλικών διαφέρει πολύ από εταιρία σε εταιρία.

Το σωστό κονίαμα του σταμπωτού δαπέδου πρέπει να έχει εξαιρετικές χρωστικές (τα δικά μας έχουν χρωστικές της Bayer), χαλάζια και όχι ασβεστόλιθο και η επίπαση να είναι τουλάχιστον 3,5 κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο. Με την ειδική κατασκευή της εταιρίας μας αποφεύγονται οι ρωγμές και με την αποκλειστική μας τεχνική το σταμπωτό μπορεί να εφαρμοστεί και σε 3 εκατοστά πάχος. Ιδανικό για ανακαινίσεις που δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης συμβατικού σκυροδέματος.

Φωτογραφίες σταμπωτών δαπέδων νέας γενιάς

Δείτε μερικά από τα δείγματα φωτογραφιών των σταμπτωτών δαπέδων νέας γενιάς

Σχέδια σταμπωτού δαπέδου

Χρωματολόγιο σταμπωτού δαπέδου

Περισσότερες φωτογραφίες

Θέλετε να δείτε περισσότερα δείγματα εργασιών σε έργα πελατών με σταμπτωτά δάπεδα νέας γενιάς; Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ολοκληρωμένων έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Έχετε κάποιο έργο το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε για μια οικονομοτεχνική προσφορά; Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα τον κόσμο της Wall and Floor.

3 + 13 =