Αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα

Διακοσμητικά & Απλά

Διακοσμητικό αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο … Μοναδικό στην Ελλάδα δίνει άμεσα λύση σε εσωτερικά δάπεδα πετυχαίνοντας τέλειες και επίπεδες μονόχρωμες επιφάνειες με δυνατότητα εμφάνισης γυαλιστερή ή ματ. Σε απλή μορφή επιπεδώνει χώρους από πλακάκι ή φθαρμένο μπετό για επένδυση από εποξειδικές ή άλλες βαφές. Μια απόλυτη λύση για κάθε χρήση.

Αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο πάχους μέχρι 4 χιλιοστά με χαλαζία. Βασική προϋπόθεση του αυτοεπιπεδούμενου δαπέδου είναι υπάρχον δάπεδο από σταθερό υλικό εκτός ασφάλτου και ξύλου. Ακόμα το δάπεδο να είναι λείο χωρίς προεξοχές, χωρίς αρμούς, σκασίματα η μηχανικά σαθρά. Σε αντίθετη περίπτωση, η θεραπεία του προβλήματος (σκασίματα προεξοχές κλπ.) θα πρέπει να επιλυθούν πριν την εφαρμογή. Το αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο δεν κατασκευάζεται με ρήσεις και εφαρμόζεται μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Στην διακοσμητική του εφαρμογή μπορεί να δώσει οποιοδήποτε χρώμα χωρίς περιορισμούς και με την προσθήκη πολυουρεθανικών ρητινών αντέχει σε ιδιαίτερα υψηλή χημική και μηχανικής καταπόνηση. ¨Έτσι εκτός από ένα όμορφο δάπεδο το διακοσμητικό αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο μπορεί να ντύσει με απόλυτη επιτυχία και επαγγελματικούς χώρους με βαριά χρήση.

Περισσότερες φωτογραφίες

Θέλετε να δείτε περισσότερα δείγματα εργασιών σε έργα πελατών με αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα; Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ολοκληρωμένων έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Έχετε κάποιο έργο το οποίο θα θέλατε να συζητήσουμε για μια οικονομοτεχνική προσφορά; Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος και ένας από τους εκπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίσετε και εσείς καλύτερα τον κόσμο της Wall and Floor.

3 + 9 =